Werkwijze

image

Zo gaat First On Web te werk


De werkwijze is eenvoudig, in samenspraak met mijn clienteel tracht ik steeds de behoeften van de klant zo goed mogelijk te benaderen. Dit met het oog gericht op een uitstekend eindresultaat waarin uw digitale bezoeker centraal staat. Uw website in 6 fases tot realiteit met het onderstaand stappenplan.

  Stap 1    Analyse en bepaling structuur

Tijdens ons eerste gesprek luister ik naar uw verhaal en uw doelstellingen van u of uw bedrijf. First On Web vertaalt uw boodschap in een website-structuur waarmee ik uw toekomstige website begin te bouwen


  Stap 2    Grafisch ontwerp

Rekening houdend met uw huisstijl en mijn website-structuur als basis, creëren ik een sterk grafische ontwerp.


  Stap 3    Ontwikkeling van uw website

Mijn websites zijn 'handmade' en waar de kennis van HTML-,CSS- en PHP website's die samenwerken met MSQL databases wordt gehanteerd. Na de ontwikkeling wordt uw website uitvoerig getest op het responsive gedrag op diverse toestellen zoals computer, smartphones, tablets,...
Meer over responsive website's lees je hier


  Stap 4    Voorbereiding op lancering

Zodra de ontwikkeling afgerond is, plaats ik de website op een afgeschermde test omgeving. Deze omgeving biedt u de mogelijkheid om uw website uitvoerig te testen en om nog eventuele suggesties te laten doorvoeren.


  Stap 5    Lancering

Na uw goedkeuring lanceer ik de website en wordt deze aangemeld bij de zoekmachines


  Stap 6    Opvolging en ondersteuning

Ook wanneer uw website online staat kan u steeds rekenen op technische ondersteuning en op eventuele verdere uitbreidingen of aanpassingen.


Omdat internet een uitermate belangrijk medium geworden is, is het steeds belangrijk dat een website klasse en frisheid uitstraald en vooral dat u gevonden wordt in de zoekmachines.

In de belangrijkste zoekmachines waaronder Google kan First On Web steeds een top positionering bemachtigen met zijn website's en kunnen alzo garanderen dat u wordt gezien op het internet!.

Wilt u graag een internet campagne starten of optimaliseren en je daarbij laten bijstaan door een professional, slechts 1 adres: First On Web!


Geen woorden maar daden: Wij maken U zichtbaar op het internet!

Mijn passie, uw troef!!

Het ontwerpen van een website is nog steeds mijn passie. Daarom kan u rekenen op een mooi afgewerkte website waar met de juiste touch en gevoel aan gewerkt wordt. First On web laat niets aan het toeval over, de norm is: de perfectie benaderen! Een website van First On Web! is en blijft steeds een pronkjuweel waar ik als webdesigner trots op moet kunnen zijn.
U kan indien u wenst hier meer lezen over mijn webdesign


Contact