Over First On Web

image

Even voorstellen...


Aangezien het ontwerpen van een website en het ontwikkelen van webapplcaties tot op heden nog steeds mijn grootste passie is, heb ik besloten als freelance webdisigner/webontwikkelaar verder te gaan. Met mijn passie en creatieve geest streef ik bij het ontwerpen van een website steeds tot een mooi eindresultaat.

Ondertussen worden mijn website's en andere creaties getekend met de naam ‘First On Web’. Zoals u kan merken is de naam ‘First On Web’ een doordachte keuze en dekt de vlag volledig de lading.

Bij deze wordt meteen één van de doelstellingen benadrukt, mijn websites moeten en zullen de best mogelijke positie bemachtigen in de zoekmachines. First On Web! heeft reeds enkele jaren op de teller staan in het ontwikkelen van websites en heeft een uitgebreide 'know how' verworven in zoekmachine optimalisatie.

Inmiddels kennen de zoekmachine nog weinig geheimen voor mij. Zoekmachine optimalisatie en het ontwerpen van een website zijn twee heel belangrijke facetten die, als ze goed uitgevoerd worden, leiden tot top-prestaties op het internet. De websites van First On Web worden structureel correct gebouwd met oog naar detail. U kan indien u wenst hier meer lezen over webdesign of meer te weten komen over mijn werkwijze.

Bent u geintereseerd en wilt u meer weten wat ik voor uw website en bedrijf kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op. Ik kijken ernaar uit om ook aan uw website te mogen werken!Contact