Webdesign

image

Ons webdesign, uw droom


Bent u op zoek naar een website of wenst u uw bestaande website te laten opfrissen? Dan bent u bij First On Web aan het juiste adres. Steeds meer bedrijfsleiders worden zich er bewust van dat een website het digitaal adres is waar men als eerste aanklopt. Uw website is namelijk het digitaal naamkaartje voor u of uw bedrijf. Een eerst indruk maak je namelijk maar één keer, dus zorg dat u meteen met de deur in huis valt en een onvergetelijk indruk achter laat! Een website is de dag van vandaag mode-gevoelig geworden, ben je niet mee met de tijd klikt de bezoeker sneller weg.

Ga mee met de tijd en kom naar buiten met een frisse en heldere website, de internet bezoeker is ondertussen al gevoeliger en kritischer geworden op het uiterlijk van een website! Het ontwerpen van een website is nog steeds onze passie. Mede daarom kan u rekenen op een mooi afgewerkte website waar met de juiste touch en gevoel aan gewerkt wordt. Er wordt niets aan het toeval overgelaten, de norm van First On Web is de perfectie te benaderen! Uiteraard word er bij een ontwerp rekening gehouden met uw huisstijl, uw persoonlijke smaak en inbreng. Alzo wordt er gestreeft naar een eindresultaat waar u niet naast kan kijken! Elke website van First On Web! is en blijft voor ons steeds een pronkjuweel waar wij als webdesigners trots op zijn.

Omdat internet een uitermate belangrijk medium geworden is, is het steeds belangrijk dat een website klasse en frisheid uitstraald en vooral dat u gevonden wordt in de zoekmachines. Een goede positionering bemachtigen in de zoekmachines is voor velen een droom, alhoewel... wij bewijzen het tegendeel met onze website's! Doordat onze website's zoekmachine vriendelijk en responsive gebouwd worden krijgen deze een betere ranking in de zoekmachines. Niet alleen een responsive website, maar ook een structureel goed gebouwde websites krijgen hierdoor een betere ranking in de zoekmachines! Door gebruik te maken van diverse SEO technieken behalen wij in de belangrijkste zoekmachines waaronder Google steeds een top positionering en kunnen wij u garanderen dat u wordt gezien op het internet!.

Tevens worden de website's van First On Web voorzien van de CMS module 'Webcontrole' om uw eigen nieuwsberichten, evenementen, promoties zelf te publiceren. Meer over webcontrole kan je hier lezen

Een goede positie betekent meer clienteel.
Een frisse website trekt de aandacht van een bezoeker
Uw digitale bezoeker merkt dat u mee bent met de tijd.
Uw bedrijf komt inovatief over bij een bezoeker


Contact